Programa Electoral de Compromís per Benirredrà

Benirredra Pograma


Estem vivint uns anys molt complicats per una crisi que és el resultat d’unes polítiques pensades per beneficiar uns pocs,  en contra dels interessos de la majoria. Compromís, amb els nostres valors de  la transparència, la participació ciutadana, de l’esquerra valenciana i ecologista hem plantat cara a totes eixes injustícies.

Ens presentem a Benirredrà pensant en la millora contínua del poble i el poble som les persones que hi vivim. Volem una vida digna per a tot el veïnat. Totes les veus compten, la teua també.

Fa temps que al nostre voltant estan canviant les coses, som espectadors de com la manera de fer política està canviant, com cal deixar enrere les formes imposades en la transició, i com, cada vegada, cal aprofundir en una vertadera participació ciutadana. Votar cada quatre anys no és democràcia, la vertadera democràcia és la participació constant.

Cal deixar de ser espectadors i ser protagonistes, cal entre tots  i totes construir la Benirredrà que volem i per això et presentem un programa que ho farà possible.

 __

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *