El candidat número 1 de Compromís per Benirredrà és Miquel Alèixit

Tècnic superior en Animació Sociocultural, té 31 anys, ha estat president de l’Associació de Joves de Benirredrà durant set anys i president del Consell dels Joves de Gandia durant quatre. Ha format part de la direcció del Consell de la Joventut del País Valencià. Actualment és membre de l’Executiva Nacional del Bloc i de Compromís:

“Fa temps que el sistema polític bipartidista està desmoronant-se, els mateixos que ens han clavat estafa que diuen crisi, no ens poden traure. Calen noves idees per aquest nou temps, són necessàries unes administracions locals molt més transparents i en les que la ciutadania siga la protagonista i prenga les desicions.
Compromís ens presentem a Benirredrà amb el convenciment que cal canviar per complet l’administració pública i cal fer-ho des de baix des de les xicotetes coses.
Moltes vegades he somiat en una Benirredrà 100% ecològica, lider en transparència municipal, en què les desicions les prenem entre tots i no sols uns pocs ( la democràcia no és sols votar cada 4 anys), he somiat en una Benirredrà que siga referent a tot l’estat, som un poble menut en què és fàcil de fer, sols cal ganes i noves idees.
En Compromís tenim un gran equip de gent compromessa socialment i amb experiència, mestres, advocats, joves amb grans idees… veïns que, com jo, donem la cara i somiem en millorar el nostre poble.
I, sabeu què?
Entre totes i tots anem a fer-ho!
T’animes?”

_DSC0083

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *