El candidat número 2 de Compromís per Benirredrà és Maurici Arbona Miñana:

Em presente a estes eleccions, perquè crec que hi ha una altra manera de fer la política: participativa, honesta, totalment transparent, valencianista i sense dubte ecologista. Sempre he estat implicat amb la societat des de les associacions ciutadanes, (fundació de l’Associació fotogràfica La Safor, fundació del Orfeó Borja, recuperació de la Visitiato Sepulchri de Sant Francesc de Borja, entre d’altres) em sento identificat amb “compromís” i amb il·lusió i valentia accepte aquest repte: dedicació a la cosa pública.
Després d’una vida laboral de més de quaranta anys, em sento amb força ara més que mai i crec amb fermesa en la necessitat de que els ciutadans participem de manera activa en la política, ens va moltes coses amb això, com estem veient-ho. La política més propera, és la que més ens afecta. Hem de participar tots, parlar tots i fer propostes tots per a millorar el nostre poble, per a conviure millor i resoldre els problemes dels veïns. Arrelar el sentiment de poble. Amb aquest equip ho podem aconseguir !!!.

_DSC0038

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *