El candidat número 9 de Compromís per Benirredrà és Cebrià Molinero Lloret

Tinc 65 anys i vaig començar a fer política fa molts anys participant activament en la lluita contra la dictadura franquista. Advocat laboralista dels sindicats obrers i dels comitès de treballadors a la clandestinitat. Crític amb la transició pactada entre els partits majoritaris d’esquerra i els franquistes per deixar intacta l’estructura de poder de la dictadura, oblidant i deixant a la cuneta als defensors de la legalitat republicana i lluitadors antifranquistes. Regidor a l’Ajuntament de Gandia per l’ Unitat del Poble Valencià del 1979 fins 1995. Participe novament en esta candidatura municipal perquè crec que estem vivint una gran crisi política, econòmica i moral del sistema polític creat en la transició i al nostre país Compromís es una força política capacitada per canviar aquest sistema i regenerar-lo en favor de les persones, dels treballadors i del conjunt del poble valencià com ho ha demostrat a les Corts Valencianes amb el treball d’oposició, i també de govern ens els ajuntaments on ha tingut majoria, en aquests darrers anys.

_DSC0069

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *