Compromís es presenta per primera vegada a Benirredrà

 

Miquel Alèixit serà el proper candidat a l’alcaldia de Benirredrà, en la primera ocasió en què la formació valencianista i d’esquerres es presenta al municipi.

Ahir es va presentar la llista de Compromís per Benirredrà a les eleccions municipals del proper 24 de maig. La candidatura valencianista i d’esquerres encapçalada per Miquel Alèixit, de 31 anys, es presenta per primera vegada al municipi.

A Alèixit l’acompanyen: Maurici Arbona, Susana Fayos, Josep Ballester, Andrea Maravilla, Fani Molina, Miquel Vidal, Anna Costa, i tancant la candidatura l’advocat Cebrià Molinero.

“Ens presentem a Benirredrà amb ganes d’aportar a la política del municipi un aire fresc i els valors de la coalició: la transparència, la participació ciutadana, el valencianisme, l’esquerra i l’ecologisme”.

D’altra banda, Alèixit també ha anunciat la ficada en marxa en la seua web benirredra.compromis.net d’una plataforma per a recollir idees i propostes per a millorar el municipi.

Alèixit ha estat president de l’Associació de Joves de Benirredrà durant cinc anys i president del Consell dels Joves de Gandia durant quatre. Ha format part de la direcció del Consell de la Joventut del País Valencià. Actualment és membre de l’Executiva Nacional del BLOC i de Compromís.

Benirredrà

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *